Vinilne zidne tapete

Vinil je, u kontekstu oblaganja zidova, materijal s izvrsnim tehničkim svojstvima. U kombinaciji s pamučnom podlogom iznimno je izdržljiv, dugotrajan, otporan na ogrebotine, udarce i utjecaj svjetlosti na boje, lako ga je postavljati i jednostavno se održava. Vescomove vinilne tapete bez problema će izdržati vijek trajanja od deset do petnaest godina.

Zbog svojih tehničkih svojstava, Vescomove su vinilne tapete izvrsno rješenje za prostore u kojima su trajnost i higijena ključni zahtjevi. Mogu se proizvesti i sa zaštitnim slojem Vescom Protect, za dodatnu zaštitu protiv mrlja i kemikalija.

Tekstilne zidne tapete

Vescomovim tekstilnim zidnim tapetama u interijer unesite dodir luksuza i topline! Tekstilne kolekcije uključuju čitav spektar toplih i lako uklopivih materijala, između ostaloga pamuk, lan, svilu i sintetiku. Moguće je birati između velikog broja različitih uzoraka i boja, za hotele i ugostiteljske objekte, zdravstvene ustanove, poslovne i životne prostore. Poseban je dio tekstilnih kolekcija Xorel – materijal koji strukturom podsjeća na srednjovjekovnu verižnjaču i iznimno je otporan na oštećenja. Vescomove tekstilne tapete zaista udišu život u interijer!

Printane zidne tapete

Ispričajte svoju vlastitu priču! 

Vescomova opcija wallcovering+print daje vam prazno platno s pomoću kojega možete na zidovima prenijeti svoju vlastitu priču. Od prikaza povijesti ugledne institucije do poticanja dječje mašte na zidovima vrtića ili škole, od umirujućeg djelovanja u bolničkim čekaonicama do stvaranja zabavne i živopisne uredske sredine. Kreativne mogućnosti za oživljavanje interijera s opcijom +print neograničene su, a rezultat je jedinstven i prepoznatljiv pečat koji oblikuje ugođaj čitavog objekta.

Vescomove tapete s digitalnim otiskom iznimno su otporne na habanje, jednostavno se čiste, postojanih su boja, vatrootporne i sigurne za uporabu u objektima javne namjene. Postavljaju se od poda do stropa i nemaju vidljivih spojeva. Moguće je birati između 7 različitih tekstura površine i velikog broja postojećih slika, odnosno izraditi svoj vlastiti uzorak ili motiv.

 

Prednosti

– Izradite svoj vlastiti motiv ili se poslužite širokim izborom postojećih slika.
– Puna podrška od razrade dizajna do postavljanja tapete na zid.
– Birajte između 7 različitih tekstura površine.
– Tapete se postavljaju od poda do stropa i bez vidljivih spojeva.
– Vatrootporne i sigurne za uporabu u objektima javne namjene.
– Iznimno otporne na habanje.
– Jednostavno se održavaju.
– Postojanih boja i otporne na utjecaj svjetlosti.

''PIŠI-BRIŠI'' Zidne tapete

Walltalkers – pisanje i brisanje, projiciranje i magnetsko prianjanje

S Vescomovim vinilnim tapetama Walltalkers čitav zid postaje površina za prezentacije. Na svim trima inačicama – Matte-riteJust-rite i Mag-rite – moguće je pisati i brisati. Površina je iznimno visoke kvalitete i neusporedivo dobre čitljivosti, uz jednostavno i potpuno brisanje. Matte-rite istovremeno služi i kao projekcijsko platno zbog svoje mat teksture. Na Mag-rite se, uz mogućnost pisanja i brisanja, mogu postavljati magneti.

Tapete Walltalkers mogu se postaviti i vodoravno i okomito, tvoreći prezentacijsku površinu koja bez uočljivih spojeva prekriva čitav zid. Čak i kad su u pitanju zakrivljeni zidovi ili kad tapetom treba prekriti više zidova i uglove između njih. Iznimno su otporne na habanje, izrađene od visokokvalitetnog materijala i vatrootporne, lako se održavaju i postavljaju. Mrlje i prljavština mogu se jednostavno ukloniti suhom krpom ili vlažnom spužvicom s malo blagoga deterdženta. Idealno su rješenje za urede, učionice, sobe za sastanke i marketinške ili dizajnerske studije.